| Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον |

To Elderbet.gr βρέθηκε κοντά στους παίκτες του στοιχήματος για περίπου 2 χρόνια, με συνεχή καθημερινή στοιχηματική ενημέρωση, ρεπορτάζ, απόψεις και εκπομπές live betting αποτελώντας ένα χρήσιμο οδηγό για κάθε παίκτη.

Το όλο εγχείρημα όμως δεν έπαυε να είναι μια αμιγώς αφιλοκερδής προσπάθεια λίγων ατόμων, που δεδομένων των αυξανόμενων υποχρεώσεων τους, ήταν αδύνατο να συνεχιστεί επ' αόριστον.
Ούτως ή άλλως για όλα έχει γραφτεί ένα τέλος. Και υπό αυτήν την οπτική δε μένει η πικρία της αποχώρησης.

Η συγγραφική ομάδα του ElderBet.gr ευχαριστεί θερμά τους αναγνώστες του αλλά και όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες για τη στήριξή τους καθ΄ όλο το διάστημα της λειτουργίας του.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στις στοιχηματικές σας αναζητήσεις!

σ.σ. Το στοίχημα είναι παιχνίδι. Κανείς δεν μπόρεσε να πλουτίσει από αυτό. Ή αν μπόρεσε, [1/1.000.000.000], σίγουρα δε συνέβη με ασφάλεια. Γι τον λόγο αυτό, δεν αμελούμε τις υποχρεώσεις μας για να παίξουμε στοίχημα, δεν στερούμαστε χρήματα για τον ίδιο λόγο, ούτε το χρησιμοποιούμε ως μέσο εξασφάλισης των προς το ζην.
Παίζουμε υπεύθυνα και ελέγχουμε εμείς το παιχνίδι!

Με ευχαρίστηση,
ο διαχειριστής Σ.Κ.

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

Στα γνώριμα λημέρια..


Επιστροφή στην ενεργό δράση μετά από ένα μικρό διάστημα αποχής.
Πολλές πρεμιέρες πολλά παιχνίδια πολλές παγίδες. Κοιτώ μόνο την πολυαγαπημένη (μου) Φινλανδία ποντάροντας ελαφρώς.ΤΕΤΡΑΔΑ
ΛΑΧΤΙ - ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ   Χ  @3,50   BET365
ΧΟΝΚΑ - ΚΟΥΟΠΙΟ   1  @1,85   BET365
ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ   UNDER2.5  @1,72   BET365
ΤΟΥΡΚΟΥ - ΓΙΑΡΟ   1  @1,80   BET365

FUN BET
ΛΑΧΤΙ - ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ   2ημ / Xτελ  @5,50   BET365
ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ   Α.Σ. 0-0  @9,00   BET365

Επιμέλια: Orgath (Κώστας Σπαρτής)  Facebook & Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου