| Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον |

To Elderbet.gr βρέθηκε κοντά στους παίκτες του στοιχήματος για περίπου 2 χρόνια, με συνεχή καθημερινή στοιχηματική ενημέρωση, ρεπορτάζ, απόψεις και εκπομπές live betting αποτελώντας ένα χρήσιμο οδηγό για κάθε παίκτη.

Το όλο εγχείρημα όμως δεν έπαυε να είναι μια αμιγώς αφιλοκερδής προσπάθεια λίγων ατόμων, που δεδομένων των αυξανόμενων υποχρεώσεων τους, ήταν αδύνατο να συνεχιστεί επ' αόριστον.
Ούτως ή άλλως για όλα έχει γραφτεί ένα τέλος. Και υπό αυτήν την οπτική δε μένει η πικρία της αποχώρησης.

Η συγγραφική ομάδα του ElderBet.gr ευχαριστεί θερμά τους αναγνώστες του αλλά και όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες για τη στήριξή τους καθ΄ όλο το διάστημα της λειτουργίας του.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στις στοιχηματικές σας αναζητήσεις!

σ.σ. Το στοίχημα είναι παιχνίδι. Κανείς δεν μπόρεσε να πλουτίσει από αυτό. Ή αν μπόρεσε, [1/1.000.000.000], σίγουρα δε συνέβη με ασφάλεια. Γι τον λόγο αυτό, δεν αμελούμε τις υποχρεώσεις μας για να παίξουμε στοίχημα, δεν στερούμαστε χρήματα για τον ίδιο λόγο, ούτε το χρησιμοποιούμε ως μέσο εξασφάλισης των προς το ζην.
Παίζουμε υπεύθυνα και ελέγχουμε εμείς το παιχνίδι!

Με ευχαρίστηση,
ο διαχειριστής Σ.Κ.

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2013

Όλα για τον ΟΠΑΠ;


Ευνοϊκές αποφάσεις και νόμοι, προς τον ΟΠΑΠ, είναι αυτά που τον οδηγούν σιγά σιγά στο μονοπώλειό του και στο διαδικτυκό στοίχημα (internet).
Πάνω από 400 διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρίες έχουν καταλογιστεί ως παράνομες στην Ελλάδα και είναι πλέον μη διαθέσιμες στους Έλληνες παίκτες του στοιχήματος. Λίγες είναι αυτές ,μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού, που έχουν πάρει τις σχετικές αδειοδοτήσεις ώστε να λειτουργούν νόμιμα αυτή τη στιγμή (π.χ. Bet365.gr,Stoiximan.gr). 
Κάνω αυτή την αναφορά σήμερα καθώς είναι κάτι το οποίο αν τελικά ολοκληρωθεί σα σχέδιο, να τεθούν δηλαδή εκτός νόμου όλες οι στοιχηματικές εταιρίες πλην του ΟΠΑΠ (στην Ελλάδα ) κάθε άλλο παρά θα θεμελειώσει την αυξανόμενη δύναμη του σε μία δύσκολη οικονομικά φάση για όλους μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως με αυτόν τον τρόπο θα αυξηθεί ο τζίρος έχοντας τα κρατικά ταμεία πολλαπλάσια έσοδα. Όλα αυτά μπορεί ακούγονται ρόδινα για το Ελληνικό κράτος ,άσχετα αν αυτό δεν ευνοεί άμεσα τον Έλληνα παίκτη του στοιχήματος λόγω της μεγάλης γκανίοτας του ΟΠΑΠ, όμως τελευταία ακούγονται πολλά περί πώλησης του ΟΠΑΠ σε ιδώτη και καταλαβαίνεται τι συνεπάγει αυτό για όλους αλλά και για τον "ριζικάρη" αγοραστή/ές.


Τέσσερα παιχνίδια για σήμερα διθέσιμα και με τη γλυκάδα του τελευταίου ταμείου λέω να ρίξω κάτι. Άλλωστε πέρασε καιρός από την τελευταία φορά. Επειδή δεν τα χωνεύω αυτά τα μεγάλα κουπόνια των πρεμιέρων σήμερα είναι μία ευκαιριούλα καθώς έχουμε μόνο τέσσερα να τα ξεζουμίσουμε καλύτερα.

ΤΡΙΑΔΑ ΠΑΡΟΛΙ ή ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3
ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ - ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ   Χημ  / Χτελ  6,00   Bet365.gr
ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ   2-3ΓΚΟΛ  1,95   Bet365.gr
ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ   Χ  3,50   Bet365.gr

Επιμέλια: Orgath (Κώστας Σπαρτής)  Facebook & Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου