| Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον |

To Elderbet.gr βρέθηκε κοντά στους παίκτες του στοιχήματος για περίπου 2 χρόνια, με συνεχή καθημερινή στοιχηματική ενημέρωση, ρεπορτάζ, απόψεις και εκπομπές live betting αποτελώντας ένα χρήσιμο οδηγό για κάθε παίκτη.

Το όλο εγχείρημα όμως δεν έπαυε να είναι μια αμιγώς αφιλοκερδής προσπάθεια λίγων ατόμων, που δεδομένων των αυξανόμενων υποχρεώσεων τους, ήταν αδύνατο να συνεχιστεί επ' αόριστον.
Ούτως ή άλλως για όλα έχει γραφτεί ένα τέλος. Και υπό αυτήν την οπτική δε μένει η πικρία της αποχώρησης.

Η συγγραφική ομάδα του ElderBet.gr ευχαριστεί θερμά τους αναγνώστες του αλλά και όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες για τη στήριξή τους καθ΄ όλο το διάστημα της λειτουργίας του.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στις στοιχηματικές σας αναζητήσεις!

σ.σ. Το στοίχημα είναι παιχνίδι. Κανείς δεν μπόρεσε να πλουτίσει από αυτό. Ή αν μπόρεσε, [1/1.000.000.000], σίγουρα δε συνέβη με ασφάλεια. Γι τον λόγο αυτό, δεν αμελούμε τις υποχρεώσεις μας για να παίξουμε στοίχημα, δεν στερούμαστε χρήματα για τον ίδιο λόγο, ούτε το χρησιμοποιούμε ως μέσο εξασφάλισης των προς το ζην.
Παίζουμε υπεύθυνα και ελέγχουμε εμείς το παιχνίδι!

Με ευχαρίστηση,
ο διαχειριστής Σ.Κ.

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

Ο τολμών νικά..


Θέλει κότσια και αρκετή σκέψη για να ποντάρεις ένα τσιμπιμένο δελτίο, με πρεμιέρα στη Superligaen και Β' Σουηδίας στο προγραμμά σου. Ομολογώ πως δε θα το κάνω. 
Θα παίξω μεν αλλά όντας εγκρατής δεν θα ανοιχτώ. 

Θα κινηθώ σε χαμηλά επίπεδα λοιπόν, ποντάροντας σε μία τριάδα γιατί άλλωστε "όποιος παίζει πάντα χάνει αλλά όποιος δεν παίζει δεν κερδίζει ποτέ!"
ΤΡΙΑΔΑ
ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ - ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ   1  @2,75
ΧΑΚΕΝ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ   2  @3,10
ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ - ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ   OVER2.5  @2,60

- Οι αποδόσεις είναι από την εταιρία Bet365.

Επιμέλια: Orgath (Κώστας Σπαρτής)  Facebook & Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου