| Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον |

To Elderbet.gr βρέθηκε κοντά στους παίκτες του στοιχήματος για περίπου 2 χρόνια, με συνεχή καθημερινή στοιχηματική ενημέρωση, ρεπορτάζ, απόψεις και εκπομπές live betting αποτελώντας ένα χρήσιμο οδηγό για κάθε παίκτη.

Το όλο εγχείρημα όμως δεν έπαυε να είναι μια αμιγώς αφιλοκερδής προσπάθεια λίγων ατόμων, που δεδομένων των αυξανόμενων υποχρεώσεων τους, ήταν αδύνατο να συνεχιστεί επ' αόριστον.
Ούτως ή άλλως για όλα έχει γραφτεί ένα τέλος. Και υπό αυτήν την οπτική δε μένει η πικρία της αποχώρησης.

Η συγγραφική ομάδα του ElderBet.gr ευχαριστεί θερμά τους αναγνώστες του αλλά και όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες για τη στήριξή τους καθ΄ όλο το διάστημα της λειτουργίας του.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στις στοιχηματικές σας αναζητήσεις!

σ.σ. Το στοίχημα είναι παιχνίδι. Κανείς δεν μπόρεσε να πλουτίσει από αυτό. Ή αν μπόρεσε, [1/1.000.000.000], σίγουρα δε συνέβη με ασφάλεια. Γι τον λόγο αυτό, δεν αμελούμε τις υποχρεώσεις μας για να παίξουμε στοίχημα, δεν στερούμαστε χρήματα για τον ίδιο λόγο, ούτε το χρησιμοποιούμε ως μέσο εξασφάλισης των προς το ζην.
Παίζουμε υπεύθυνα και ελέγχουμε εμείς το παιχνίδι!

Με ευχαρίστηση,
ο διαχειριστής Σ.Κ.

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

Suomi(Φιλανδία) το μενού


Suomi όπως λέει και ο σημερινός τίτλος προφέρεται η χώρα στα Φιλανδικά.Ομολογώ πως δεν το ήξερα..
Με Φιλανδία λοιπόν θα ασχοληθώ σήμερα και θα προτείνω, αφήνοντας έξω τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλου, το περίφημο κύπελο συνομοσπονδιών  και το αξιολύπητο πρωτάθλημα της Β΄ Νορβηγίας.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΒΑΑΣΑ - ΤΟΥΡΚΟΥ    Χ ημ / Χ τελ   @4,50
ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ - ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ    2 ημ   @3,25
ΧΟΝΚΑ - ΕΛΣΙΝΚΙ    2-3 ΓΚΟΛ   @1,95
-------------------------------------------------------------

ΧΟΝΚΑ - ΕΛΣΙΝΚΙ    UNDER   @1,85

*Οι αποδόσεις είναι από την εταιρία Bet365

Επιμέλια: Orgath (Κώστας Σπαρτής)  Facebook & Twitter


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου