| Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον |

To Elderbet.gr βρέθηκε κοντά στους παίκτες του στοιχήματος για περίπου 2 χρόνια, με συνεχή καθημερινή στοιχηματική ενημέρωση, ρεπορτάζ, απόψεις και εκπομπές live betting αποτελώντας ένα χρήσιμο οδηγό για κάθε παίκτη.

Το όλο εγχείρημα όμως δεν έπαυε να είναι μια αμιγώς αφιλοκερδής προσπάθεια λίγων ατόμων, που δεδομένων των αυξανόμενων υποχρεώσεων τους, ήταν αδύνατο να συνεχιστεί επ' αόριστον.
Ούτως ή άλλως για όλα έχει γραφτεί ένα τέλος. Και υπό αυτήν την οπτική δε μένει η πικρία της αποχώρησης.

Η συγγραφική ομάδα του ElderBet.gr ευχαριστεί θερμά τους αναγνώστες του αλλά και όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες για τη στήριξή τους καθ΄ όλο το διάστημα της λειτουργίας του.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στις στοιχηματικές σας αναζητήσεις!

σ.σ. Το στοίχημα είναι παιχνίδι. Κανείς δεν μπόρεσε να πλουτίσει από αυτό. Ή αν μπόρεσε, [1/1.000.000.000], σίγουρα δε συνέβη με ασφάλεια. Γι τον λόγο αυτό, δεν αμελούμε τις υποχρεώσεις μας για να παίξουμε στοίχημα, δεν στερούμαστε χρήματα για τον ίδιο λόγο, ούτε το χρησιμοποιούμε ως μέσο εξασφάλισης των προς το ζην.
Παίζουμε υπεύθυνα και ελέγχουμε εμείς το παιχνίδι!

Με ευχαρίστηση,
ο διαχειριστής Σ.Κ.

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Με φόρα η Σούντσβαλ


Χθες δεν έμεινε κανένας παραπονεμένος, καθώς περάσανε κορδόνι οι επιλογές με εξαίρεση ένα γκολ που δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι της Χόνκα με την Ελσίνκι (1-0) και μας χάλασε το 2-3 γκολ.Είχα προτείνει και το under οπότε μην τα θέλουμε και όλα δικά μας..
Κατά τα άλλα, παρόλο που ήταν τα δυσκολάκια περάσανε χωρίς άγχος.Και το Χ/Χ της Βάασα που δεν κουνήθηκε φύλλο (0-0) αλλά και 2ημ της Μάριεχαμν (0-1) που τελικά έχασε στο τέλος (3-2).


Solo Σουηδία σήμερα  και με λίγο ρίσκο ελπίζουμε σε κάτι...

ΤΡΙΑΔΑ
ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ - ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ    1ημ / 1 τελ   @2,50  
ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ - ΑΣΙΡΙΣΚΑ    1   @1,72
ΚΑΛΜΑΡ - ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ    Χημ / Χ τελ   @5,50

*Οι αποδόσεις είναι από την εταιρία Bet365.

Επιμέλια: Orgath (Κώστας Σπαρτής)  Facebook & Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου