| Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον |

To Elderbet.gr βρέθηκε κοντά στους παίκτες του στοιχήματος για περίπου 2 χρόνια, με συνεχή καθημερινή στοιχηματική ενημέρωση, ρεπορτάζ, απόψεις και εκπομπές live betting αποτελώντας ένα χρήσιμο οδηγό για κάθε παίκτη.

Το όλο εγχείρημα όμως δεν έπαυε να είναι μια αμιγώς αφιλοκερδής προσπάθεια λίγων ατόμων, που δεδομένων των αυξανόμενων υποχρεώσεων τους, ήταν αδύνατο να συνεχιστεί επ' αόριστον.
Ούτως ή άλλως για όλα έχει γραφτεί ένα τέλος. Και υπό αυτήν την οπτική δε μένει η πικρία της αποχώρησης.

Η συγγραφική ομάδα του ElderBet.gr ευχαριστεί θερμά τους αναγνώστες του αλλά και όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες για τη στήριξή τους καθ΄ όλο το διάστημα της λειτουργίας του.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στις στοιχηματικές σας αναζητήσεις!

σ.σ. Το στοίχημα είναι παιχνίδι. Κανείς δεν μπόρεσε να πλουτίσει από αυτό. Ή αν μπόρεσε, [1/1.000.000.000], σίγουρα δε συνέβη με ασφάλεια. Γι τον λόγο αυτό, δεν αμελούμε τις υποχρεώσεις μας για να παίξουμε στοίχημα, δεν στερούμαστε χρήματα για τον ίδιο λόγο, ούτε το χρησιμοποιούμε ως μέσο εξασφάλισης των προς το ζην.
Παίζουμε υπεύθυνα και ελέγχουμε εμείς το παιχνίδι!

Με ευχαρίστηση,
ο διαχειριστής Σ.Κ.

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Το Φιλανδικό μενού & τα (Χ)...


Με ανεβασμένη ψυχολογία και μετά απο ένα πολύ καλό ξεκίνημα η Βάασα οδηγεί την κούρσα της Veikkausliiga. Ελσίνκι,Χόνκα οι συγκάτικοι στην κορυφή.
Μία άποψη από την όμορφη πόλη της Βάασα

Έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε που η Βάασα κατάφερε να πάρει μια αξιοπρεπή θέση στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας(1998 - 2η θέση),βέβαια είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για τέτοια.
Σήμερα εγω θα την στηρίξω απέναντι στους κηφήνες (Λάχτι). Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η ομάδα της Λάχτι αποτελείται από μόνο 2 αλλοεθνείς (2/25) και μάλιστα δύο βραζιλιάνους.


Δυνατά μπήκε στο πρωτάθλημα και η νεοφώτιστη Ροβανιέμι καθώς οργιάζει εντός έδρας, όντας η καλύτερη (στα εντός έδρας) την δεδομένη χρονική στιγμή. Παρά ταύτα εκτός έδρας έχει πρόβλημα..

Χόνκα. Η ομάδα που έπαιξε και 3η και 4η κατηγορία με τη διαφορά πως τα τελευταία χρόνια είναι ανελλιπώς στην τετράδα της 
Veikkausliiga και έχει συμμετοχές σε προκριματικά Europa League (με εξαίρεση την περσινή χρονιά - 7η). Αντιμετωπίζει μια Τούρκου εκτός έδρας που αποτελεί φαβορί στο συγκεκριμένο αγώνα. Σταθερή ομάδα επί ετών και με "ευρωπαικό" ήθος για τα φιλανδικά δεδομένα.

Στο ζουμί...


ΛΑΧΤΙ - ΒΑΑΣΑ     Χ ημ - 2 τελ   7,00
ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ - ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ     Χ   3,40
ΤΟΥΡΚΟΥ - ΧΟΝΚΑ     Χ ημ   2,00

ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ - ΚΟΥΟΠΙΟ     UNDER   1,75
ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ - ΚΟΥΟΠΙΟ     Χ ημ   2,10


*Οι αποδόσεις είναι από την εταιρία Bet365.


Τον τρόπο που θα τα παίξετε επιλέξτε τον εσείς.


Επιμέλια:Orgath (Κώστας Σπαρτής)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου