| Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον |

To Elderbet.gr βρέθηκε κοντά στους παίκτες του στοιχήματος για περίπου 2 χρόνια, με συνεχή καθημερινή στοιχηματική ενημέρωση, ρεπορτάζ, απόψεις και εκπομπές live betting αποτελώντας ένα χρήσιμο οδηγό για κάθε παίκτη.

Το όλο εγχείρημα όμως δεν έπαυε να είναι μια αμιγώς αφιλοκερδής προσπάθεια λίγων ατόμων, που δεδομένων των αυξανόμενων υποχρεώσεων τους, ήταν αδύνατο να συνεχιστεί επ' αόριστον.
Ούτως ή άλλως για όλα έχει γραφτεί ένα τέλος. Και υπό αυτήν την οπτική δε μένει η πικρία της αποχώρησης.

Η συγγραφική ομάδα του ElderBet.gr ευχαριστεί θερμά τους αναγνώστες του αλλά και όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες για τη στήριξή τους καθ΄ όλο το διάστημα της λειτουργίας του.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στις στοιχηματικές σας αναζητήσεις!

σ.σ. Το στοίχημα είναι παιχνίδι. Κανείς δεν μπόρεσε να πλουτίσει από αυτό. Ή αν μπόρεσε, [1/1.000.000.000], σίγουρα δε συνέβη με ασφάλεια. Γι τον λόγο αυτό, δεν αμελούμε τις υποχρεώσεις μας για να παίξουμε στοίχημα, δεν στερούμαστε χρήματα για τον ίδιο λόγο, ούτε το χρησιμοποιούμε ως μέσο εξασφάλισης των προς το ζην.
Παίζουμε υπεύθυνα και ελέγχουμε εμείς το παιχνίδι!

Με ευχαρίστηση,
ο διαχειριστής Σ.Κ.

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Εξαίρεση στον κανόνα, Latin...
Δεν το συνηθίζω αλλά θα κάνω εξαίρεση στον κανόνα και θα παίξω Ά Βραζιλίας.Ούτος ή άλλος δεν υπάρχει και κάτι άλλο σήμερα στο κουπόνι.

Θα μπορούσαμε και να μην παίξουμε καν σήμερα, αλλά λίγα ψιλά για το καλό θα ακουμπήσουμε.Όπως καταλεβαίνεται όμως η σημερινή μέρα περιλαμβάνει το ανάλογο ρίσκο της!

Για τα... πολλά!!

Κράτησα 6 επιλογές..Θα σας συμβούλευα όχι ανοίγματα μέρα που είναι!
Αργότερα, μεσοβδόμαδα ναι... θα ανοιγόμαστε λιγάκι παραπάνω λόγο Champions League. Ίδωμεν...


ΠΡΟΤΑΣΗ
ΜΠΑΪΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ   2
ΝΑΟΥΤΙΚΟ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ   1
ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ   1
ΦΛΑΜΕΓΚΟ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ   ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ   OVER
ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ - ΚΟΡΟΤΙΜΠΑ   1

***(Μήν το παίξετε παρολί!! Βάλτε σύστημα ή κοψτε κάποια βαση της γνωμης σας.)

Καλη επιτυχία σε όλους!!!


Επιμέλια: Orgath

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου