| Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον |

To Elderbet.gr βρέθηκε κοντά στους παίκτες του στοιχήματος για περίπου 2 χρόνια, με συνεχή καθημερινή στοιχηματική ενημέρωση, ρεπορτάζ, απόψεις και εκπομπές live betting αποτελώντας ένα χρήσιμο οδηγό για κάθε παίκτη.

Το όλο εγχείρημα όμως δεν έπαυε να είναι μια αμιγώς αφιλοκερδής προσπάθεια λίγων ατόμων, που δεδομένων των αυξανόμενων υποχρεώσεων τους, ήταν αδύνατο να συνεχιστεί επ' αόριστον.
Ούτως ή άλλως για όλα έχει γραφτεί ένα τέλος. Και υπό αυτήν την οπτική δε μένει η πικρία της αποχώρησης.

Η συγγραφική ομάδα του ElderBet.gr ευχαριστεί θερμά τους αναγνώστες του αλλά και όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες για τη στήριξή τους καθ΄ όλο το διάστημα της λειτουργίας του.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στις στοιχηματικές σας αναζητήσεις!

σ.σ. Το στοίχημα είναι παιχνίδι. Κανείς δεν μπόρεσε να πλουτίσει από αυτό. Ή αν μπόρεσε, [1/1.000.000.000], σίγουρα δε συνέβη με ασφάλεια. Γι τον λόγο αυτό, δεν αμελούμε τις υποχρεώσεις μας για να παίξουμε στοίχημα, δεν στερούμαστε χρήματα για τον ίδιο λόγο, ούτε το χρησιμοποιούμε ως μέσο εξασφάλισης των προς το ζην.
Παίζουμε υπεύθυνα και ελέγχουμε εμείς το παιχνίδι!

Με ευχαρίστηση,
ο διαχειριστής Σ.Κ.

Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

Οι εθνικές και πάλι στο προσκήνιο...

Σήμερα στο πρόγραμμα δεσπόζουν τα παιχνιδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυππέλου.

Με την Ελλάδα να αντιμετωπίζει την Λετονία για ακόμη μία φορα σε όμιλο εθνικών ομάδων  θα  "τιμήσω" την Εθνική μας λόγο δυναμικότητας.Η Λετονοί δεν έχουν και καμιά ομαδάρα, ειναι στα μέτρα μας και μπορούμε να ξεκινήσουμε με το δεξί σήμερα τις υποχρεώσεις μας.


Κράτησα μία τετράδα με διπλά...

ΠΡΟΤΑΣΗ - ΤΕΤΡΑΔΑ

ΛΕΤΟΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ   2     @ 2,00
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ   2     @ 1,61
ΟΥΑΛΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ   2     @ 1,72
ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕ(+5)   2  @ 2,20
*(Οι αποδόσεις είναι με βάση την εταιρία BΕΤ365)

Καλή επιτυχία σε όλους σας!


Επιμέλια: Orgath

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου