| Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον |

To Elderbet.gr βρέθηκε κοντά στους παίκτες του στοιχήματος για περίπου 2 χρόνια, με συνεχή καθημερινή στοιχηματική ενημέρωση, ρεπορτάζ, απόψεις και εκπομπές live betting αποτελώντας ένα χρήσιμο οδηγό για κάθε παίκτη.

Το όλο εγχείρημα όμως δεν έπαυε να είναι μια αμιγώς αφιλοκερδής προσπάθεια λίγων ατόμων, που δεδομένων των αυξανόμενων υποχρεώσεων τους, ήταν αδύνατο να συνεχιστεί επ' αόριστον.
Ούτως ή άλλως για όλα έχει γραφτεί ένα τέλος. Και υπό αυτήν την οπτική δε μένει η πικρία της αποχώρησης.

Η συγγραφική ομάδα του ElderBet.gr ευχαριστεί θερμά τους αναγνώστες του αλλά και όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες για τη στήριξή τους καθ΄ όλο το διάστημα της λειτουργίας του.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στις στοιχηματικές σας αναζητήσεις!

σ.σ. Το στοίχημα είναι παιχνίδι. Κανείς δεν μπόρεσε να πλουτίσει από αυτό. Ή αν μπόρεσε, [1/1.000.000.000], σίγουρα δε συνέβη με ασφάλεια. Γι τον λόγο αυτό, δεν αμελούμε τις υποχρεώσεις μας για να παίξουμε στοίχημα, δεν στερούμαστε χρήματα για τον ίδιο λόγο, ούτε το χρησιμοποιούμε ως μέσο εξασφάλισης των προς το ζην.
Παίζουμε υπεύθυνα και ελέγχουμε εμείς το παιχνίδι!

Με ευχαρίστηση,
ο διαχειριστής Σ.Κ.

Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ξανά στο προσκήνιο η Σκανδιναβία
Χθες πληρωθηκαμε καλα 5/6 με το συστηματακι που ανεβασα.Σήμερα ομως δεν ειναι Κυριακή και θα κινηθουμε σε χαμηλοτερα επιπεδα!

Δυο προτασεις θα δωσω...μια ΤΡΙΑΔΑ και μια ΔΥΑΔΑ.

1η ΠΡΟΤΑΣΗ - ΤΡΙΑΔΑ
ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΒΑΑΣΑ   2-3 ΓΚΟΛ
ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ - ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ   1
ΝΤΕΓΚΕΦΟΡΣ - ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ   OVER

2η ΠΡΟΤΑΣΗ - ΔΥΑΔΑ
ΣΤΑΜΠΑΕΚ - ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ   Χ/2  ΗΜ/ΤΕΛ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ   Χ/Χ  ΗΜ/ΤΕΛ

Καλη επιτυχια σε ολους!!!


Επιμέλια: Orgath

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου