| Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον |

To Elderbet.gr βρέθηκε κοντά στους παίκτες του στοιχήματος για περίπου 2 χρόνια, με συνεχή καθημερινή στοιχηματική ενημέρωση, ρεπορτάζ, απόψεις και εκπομπές live betting αποτελώντας ένα χρήσιμο οδηγό για κάθε παίκτη.

Το όλο εγχείρημα όμως δεν έπαυε να είναι μια αμιγώς αφιλοκερδής προσπάθεια λίγων ατόμων, που δεδομένων των αυξανόμενων υποχρεώσεων τους, ήταν αδύνατο να συνεχιστεί επ' αόριστον.
Ούτως ή άλλως για όλα έχει γραφτεί ένα τέλος. Και υπό αυτήν την οπτική δε μένει η πικρία της αποχώρησης.

Η συγγραφική ομάδα του ElderBet.gr ευχαριστεί θερμά τους αναγνώστες του αλλά και όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες για τη στήριξή τους καθ΄ όλο το διάστημα της λειτουργίας του.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στις στοιχηματικές σας αναζητήσεις!

σ.σ. Το στοίχημα είναι παιχνίδι. Κανείς δεν μπόρεσε να πλουτίσει από αυτό. Ή αν μπόρεσε, [1/1.000.000.000], σίγουρα δε συνέβη με ασφάλεια. Γι τον λόγο αυτό, δεν αμελούμε τις υποχρεώσεις μας για να παίξουμε στοίχημα, δεν στερούμαστε χρήματα για τον ίδιο λόγο, ούτε το χρησιμοποιούμε ως μέσο εξασφάλισης των προς το ζην.
Παίζουμε υπεύθυνα και ελέγχουμε εμείς το παιχνίδι!

Με ευχαρίστηση,
ο διαχειριστής Σ.Κ.

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΜΠΟ

Ξύπνησα νωρίς και έψαχνα τον ήλιο...σκεφτόμενος...12 μέρες για να τλειώσει το άτιμο.Πάντως η σημερινή μέρα εδώ(Λάρισα) δεν προδιαθέτει για πολλά.Κλασική φθινοπορινή μουντή μέρα...

Στο χώρο του στοιχήματος τώρα, προσεκτικά μεν αλλά θα ποντάρω κάτι και σήμερα άλλωστε υπάρχουν κάποια παιχνίδια που αξίζουν το ενδιαφέρον μας!

Μιας και αρχίζουν όλα τα πρωταθλήματα σιγά σιγά θέλω να σας ενημερώσω πως θα πορευτούμε την χρονιά και με τι αγώνες.Τα πρωταθλήματα στα οποία θα "εμπιστευτώ" τα χρήματά μου φέτος θα είναι: Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, 1η Ιταλίας, 1η Γαλλίας, 1η Γερμανίας, 1η Ισπανίας, Σούπερ Λιγκ Ελλάδας, 1η Τουρκίας.Εξερέσεις θα γίνονται πολύ σπάνια.  Αξίζει να σημειωθεί πως κάποιες μέρες θα γίνονται και Live -Betting στο blog μας το οποίο διαθέτει Live Chat "για να τα λέμε όλα" και  να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας εγώ και ο συνεργάτης μου.Θα ενημηρώνεστε για τα Live - Betting στα κείμενά μου εδώ, από πριν φυσικά.

ΤΕΡΑΔΑ
Διο.ΓηπεδούχοςΦιλοεξενούμενηΣημείοΑπόδοσηΕταιρία
ΓΑ1
ΜΠΟΡΝΤΟΡΕΝ12,10

ΓΑ1
ΑΖΑΞΙΟΠΑΡΙ ΣΕΝ Ζ.21,66

ΙΣ1
ΛΕΒΑΝΤΕΑΤΛ.ΜΑΔΡΙΤΗΣUNDER 2.51,66
Συνολική Απόδοση5,83

Καλή επιτυχία σε όλους!!!


Επιμέλια: Orgath (κατά κόσκον Κώστας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου