| Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον | Το παρών στοιχηματικό site δεν ενημερώνεται πλέον |

To Elderbet.gr βρέθηκε κοντά στους παίκτες του στοιχήματος για περίπου 2 χρόνια, με συνεχή καθημερινή στοιχηματική ενημέρωση, ρεπορτάζ, απόψεις και εκπομπές live betting αποτελώντας ένα χρήσιμο οδηγό για κάθε παίκτη.

Το όλο εγχείρημα όμως δεν έπαυε να είναι μια αμιγώς αφιλοκερδής προσπάθεια λίγων ατόμων, που δεδομένων των αυξανόμενων υποχρεώσεων τους, ήταν αδύνατο να συνεχιστεί επ' αόριστον.
Ούτως ή άλλως για όλα έχει γραφτεί ένα τέλος. Και υπό αυτήν την οπτική δε μένει η πικρία της αποχώρησης.

Η συγγραφική ομάδα του ElderBet.gr ευχαριστεί θερμά τους αναγνώστες του αλλά και όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες για τη στήριξή τους καθ΄ όλο το διάστημα της λειτουργίας του.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στις στοιχηματικές σας αναζητήσεις!

σ.σ. Το στοίχημα είναι παιχνίδι. Κανείς δεν μπόρεσε να πλουτίσει από αυτό. Ή αν μπόρεσε, [1/1.000.000.000], σίγουρα δε συνέβη με ασφάλεια. Γι τον λόγο αυτό, δεν αμελούμε τις υποχρεώσεις μας για να παίξουμε στοίχημα, δεν στερούμαστε χρήματα για τον ίδιο λόγο, ούτε το χρησιμοποιούμε ως μέσο εξασφάλισης των προς το ζην.
Παίζουμε υπεύθυνα και ελέγχουμε εμείς το παιχνίδι!

Με ευχαρίστηση,
ο διαχειριστής Σ.Κ.

Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Φιλανδία , μόνο & ένα μονό
Εξι ματς εχω κρατησει και ειναι τα εξι Φιλανδικα.Μπορειτε να τα παιξεται παρολι αλλα και με ενα συστημα 3-4 καλυτερα και το δευτερο παρολι.Καθως και ενα μονο τον ασσο του Μεξικου.

Επιλογες

ΤΕΤΡΑΔΑ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ - παρολι
Κουοπιο - Βαασα   UNDER 2.5
Μιλικοσκι - Γιβασκιλα   GG
Χακα - Χονκα   UNDER 2.5
Ελσινκι - Λαχτι   NG

ΔΥΑΔΑ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ - παρολι
Μιλικοσκι - Γιβασκιλα   Χ
Γιαρο - Μαριεχαμν   2

                                                                
ΜΟΝΟ
Μεξικο - Ουαλια   1


Καλη επιτυχια σε ολους!!!


Orgath

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου